Beginnen met beleggen

Ik wil beginnen met beleggen om mijn spaargeld te activeren en de inflatie te compenseren.

Ik wil stap voor stap worden begeleid.

Beleggen voor een specifiek doel

Ik wil voor een welbepaald doel beleggen: mijn pensioen of de toekomst van mijn kinderen voorbereiden, een regelmatig inkomen krijgen...

Ik wil de specifieke oplossingen ontdekken.

Onze beleggingsproducten

Ik wil een overzicht krijgen van de verschillende beleggingsproducten die bpost bank aanbiedt.

Ik wil duidelijk worden geïnformeerd.Bij bpost bank hebben we een eenvoudige en transparante beleggingsaanpak.

Geen sprake van om u met onbegrijpelijke producten te overstelpen. We staan erop u een beperkt gamma van producten voor te stellen dat we beheersen en dat u begrijpt.

Wij adviseren u bij de keuze van een belegging! Of u nu pas begint of voor een specifiek doel wilt beleggen, onze experts nemen de tijd om u te ontvangen, uw persoonlijke situatie te bekijken en het product te vinden dat het best bij u past. Helder en eenvoudig.

​​​​​​​

​​​​​​​Bekijk ons filmpje waarin onze beleggingsaanpak duidelijk wordt uitgelegd. Beleg eenvoudig en op uw eigen tempo, vanaf 20€ per maand.

U zet elke maand geld opzij maar u vindt dat uw spaargeld niet genoeg opbrengt? Dan is Ritmo Invest, ons maandelijks beleggingsplan, misschien iets voor u. U belegt automatisch een vast maandelijks bedrag in een fonds naar keuze. Zo geniet u van een potentieel hoger rendement door een paar risico's te nemen.​​​​​​​
Laat uw geld renderen en werk mee aan de herbebossing!

bpost bank heeft beslist om haar aanbod van beleggingsproducten te koppelen aan het planten van bomen in België dankzij Reforest’Action. BNP Paribas Issuance B.V. verbindt zich ertoe een deel van de aangerekende kosten aan te wenden voor de herbebossing van België.

Reforest'Action is een onderneming die werd opgericht in 2010 en die aan particulieren en bedrijven de mogelijkheid biedt om een concrete bijdrage te leveren aan de herbebossing. Sinds de oprichting heeft Reforest'Action al meer dan drie miljoen bomen aangeplant met de hulp van ruim 90.000 mensen.

Meer informatie? Onze financieel experten staan klaar om het project duidelijk toe te lichten. Maak een afspraak. 

​​​​​​​

({{notCtrl.model.notifications.length}}):


Uw projecten beginnen hier

Contact

Hebt u een vraag? Raadpleeg de meest gestelde vragen of stel ons uw vraag.

Suggesties

Bij bpost bank doen we elke dag ons best om u producten en diensten aan te bieden die bij u passen. Heeft u een suggestie? Aarzel niet: zo helpt u ons om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren.

Klachten

Hebt u een klacht?


Andere manieren om contact met ons op te nemen

Onze financiële experten nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden. 

Telefonisch

Bel 02/278.50.32 

Met uw financieel expert