Kantoren

Financiële experten tot uw dienst

Voor bpost bank blijft menselijk contact essentieel. Daarom stellen wij u een breed netwerk ter beschikking: niet minder dan 660 kantoren waarvan het merendeel ook zaterdagvoormiddag open is (in 11 grote steden zelfs tot 13u00). U kunt er terecht voor advies over heel wat specifieke onderwerpen. Profiteer ervan, het is niet overal zo!

Experten tot uw dienst

Vandaag de dag kunnen we talloze bankverrichtingen zelf uitvoeren, maar in sommige gevallen hebben we hulp, advies of raad nodig. Daarvoor zijn onze medewerkers er.

Aan het loket

660 kantoren en duizenden medewerkers staan te uwer beschikking.
De kantoren zijn geografisch verdeeld over het hele land. Er is er dus zeker een bij u in de buurt.

In de adviesruimte

Experten ontvangen u in een moderne, comfortabele en discrete ruimte. Ze luisteren er naar u en geven u gepersonaliseerd advies.

Telefonisch

Onze medewerkers van de klantendienst zijn er voor u tijdens heel praktische uren: van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en 13u30 tot 18u00 en op zaterdag van 9u00 tot 13u00.Onze adviesruimtes, gastvrij en discreet

Een persoonlijke lening aanvragen, raad vragen over een verzekering die uw naasten beschermt, advies inwinnen over een investering, de voorwaarden van een hypothecaire lening bespreken... Zoveel goede redenen om een discreet gesprek te voeren. Dat gebeurt in de meeste van onze kantoren in een speciale, moderne en comfortabele ruimte.

Een discrete ruimte

Deze comfortabele ruimte is in het kantoor gelegen. U kunt er enkel terecht voor bankzaken. In alle vertrouwen.

Experten tot uw dienst

Onze specialisten zijn er om naar u te luisteren en om u te begeleiden. Ze krijgen permanent opleidingen om alle aspecten van het beroep onder de knie te hebben. 

Gepersonaliseerd advies

Uw projecten en noden zijn eigen aan u. U profiteert dus van een privégesprek en van antwoorden die 100% op u van toepassing zijn.

Onze kantoren in detail


Contact en openingsuren

Telefonisch:
Op 02/278.50.32, van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en 13u30 tot 18u00 en op zaterdag van 9u00 tot 13u00.

In een kantoor
- 660 kantoren, waarvan er ook zaterdagvoormiddag open zijn. Geef uw postcode hieronder in voor de openingsuren van het kantoor bij u in de buurt.

- 11 kantoren zijn op zaterdag open van 8u30 tot 16u30: Antwerpen Eiermarkt, Aarlen Centrum, Brugge, Brussel De Brouckère, Brussel Zuid, Charleroi Ville Basse, Gent Centrum, Hasselt Centrum, Leuven Centrum, Luik Perron, Namen Beffroi.

({{notCtrl.model.notifications.length}}):


Uw projecten beginnen hier

Contact

Hebt u een vraag? Raadpleeg de meest gestelde vragen of stel ons uw vraag.

Suggesties

Bij bpost bank doen we elke dag ons best om u producten en diensten aan te bieden die bij u passen. Heeft u een suggestie? Aarzel niet: zo helpt u ons om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren.

Klachten

Hebt u een klacht?


Andere manieren om contact met ons op te nemen

Onze financiële experten nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden. 

Telefonisch

Bel 02/278.50.32 

Met uw financieel expert