Onze ambassadeurs

Kent u onze bpost bank-ambassadeurs?

De bpost bank-ambassadeurs zijn een team van vrijwilligers die de handen in elkaar slaan om positieve projecten op te zetten en nuttige kleine verbeteringen door te voeren in onze dagelijkse activiteiten. Ze zijn allemaal vastberaden, geëngageerd en gemotiveerd. Zeer gemotiveerd! Door hun bedrijf bpost bank en door jullie allemaal. Even kennismaken?

De bpost bank-ambassadeurs: een vrolijk team voor wie mensen centraal staan in alles wat het onderneemt!

Creatief

Speurend naar zaken om te verdedigen, wensen om waar te maken, bedenken zij de beste oplossingen om zoveel mogelijk mensen gelukkig te maken.

Bereidwillig

De 28 leden van het team willen niets liever dan jullie helpen.

Geëngageerd

Zowel solidariteitsacties als eenvoudige verbeteringen in de dagelijkse activiteiten om klanten en collega's in het net te helpen, liggen hen nauw aan het hart.

Open

Ze luisteren voortdurend naar de anderen en zetten alles op alles om elke maand minstens één project concreet te maken.

Een wens? Een vraag? 

* De acties van de bpost bank-ambassadeurs zijn geen officiële opdrachten van bpost bank. Ze verbinden de bank niet en er is geen resultaatsverbintenis aan gekoppeld. Ze worden met de beste wil ter wereld en zo snel mogelijk behandeld.

TESTIMONIAL

"Zelfs een kleine verbetering kan een groot verschil maken. Dat is voldoende om mij te motiveren!"
Wouter maakt deel uit van de bpost bank-ambassadeurs


Onze realisaties

bpost bank: de juiste spirit

YOUCA Action Day

Vandaag is YOUCA Action Day, een jongerenengagement van het 4de tot 7de middelbaar om 1 dag aan het werk te gaan. Hun loon van de dag schenken ze aan projecten van geëngageerde jongeren wereldwijd, zowel in Guinee als in België. Welkom aan Louis en Quentin (5de middelbaar) . We wensen jullie een nuttige en leerrijke dag toe bij bpost bank.
Steun aan Villa Indigo tijdens de 20 km door Brussel

Proficiat aan onze lopers en aan Hugo voor hun topprestatie tijdens de 20 km door Brussel. Zestien personeelsleden hebben samen met de elfjarige Hugo in de kleuren van bpost bank en Villa Indigo deelgenomen. Onze sportievelingen haalden in minder dan twee en een half uur de finish, onder luid applaus van de supporters van bpost bank die hun collega's waren komen aanmoedigen. Op naar volgend jaar!
Steun aan de Warmste Week van Studio Brussel

Traditiegetrouw organiseert Studio Brussel tijdens de week voor Kerstmis 'De Warmste Week': een heleboel activiteiten overal in Vlaanderen om geld in te zamelen voor een goed doel.De bpost bank-ambassadeurs wilden wat graag hun steentje bijdragen. Dat deden ze door deel te nemen aan de voetbalmarathon die een sportjournalist van de VRT met de club van Diksmuide organiseerde van 22 tot 23 december 2017, 24 uur lang.
Deelname aan de Hercules Trophy

In juni 2017 bestormden 7 supergemotiveerde teams het terrein in De Nekker, Mechelen. Trots dat ze hun teamspirit hadden bewezen en aan de 'coolste challenge van de planeet' hadden deelgenomen!
Steun aan Villa Indigo tijdens de 20 km door Brussel

Villa Indigo is een huis voor respijtzorg, een vredig oord voor korte verblijven, waar kinderen worden opgevangen die aan ziektes lijden die heel wat verzorging vergen. Dit prachtige maatschappelijke project raakte onze bpost bank-ambassadeurs. Zij sloofden zich uit om de deelname van de vereniging aan de 20km door Brussel te ondersteunen en ze motiveerden het personeel van bpost bank om een handje toe te steken.
Warme dekens tijdens de warmste week

Tijdens de Warmste week schenkt bpost bank meer dan 350 dekens aan 4 verschillende Brusselse organisaties die zich inzetten voor mensen die geen dak boven het hoofd hebben in deze koude periode: We dragen de 4 verenigingen een warm hart toe, en zijn ervan overtuigd dat onze bijdrage helpt om tientallen mensen warm te houden deze winter.


Organiseren van een Mannequin Challenge

Het was een van de grootste mediagebeurtenissen van het jaar 2016: de Mannequin Challenge. Een groep medewerkers van bpost bank ging meteen aan de slag en maakte een filmpje dat nogal wat succes oogstte op de sociale media. Het creëerde een echte sociale band en iedereen heeft er heel fijne herinneringen aan. Hierover wordt nog vaak gesproken aan de koffieautomaat!

Suggesties

({{notCtrl.model.notifications.length}}):


Uw projecten beginnen hier

Contact

Hebt u een vraag? Raadpleeg de meest gestelde vragen of stel ons uw vraag.

Suggesties

Bij bpost bank doen we elke dag ons best om u producten en diensten aan te bieden die bij u passen. Heeft u een suggestie? Aarzel niet: zo helpt u ons om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren.

Klachten

Hebt u een klacht?


Andere manieren om contact met ons op te nemen

Onze financiële experten nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden. 

Telefonisch

Bel 02/278.50.32 

Met uw financieel expert