VIVAY

Samen beschermen wie echt telt

Je leven zit vol vrolijke momenten. Maar soms gooien minder aangename wendingen je dagelijkse leven helemaal overhoop. En misschien ook dat van iedereen die je nauw aan het hart ligt.

VIVAY staat in deze moeilijke momenten aan je zijde. Dankzij de financiële ondersteuning van deze verzekeringen blijf je je gezin beschermen, ook in de meest delicate omstandigheden van het leven.

Opgelet : Het onderstaand aanbod, voorgesteld door onze partner AG Insurance, gebeurt 100% online, en enkel en alleen online. Je hoeft je dus niet te verplaatsen om hiervan te kunnen genieten.
Onze kantoren en de financieel experten zullen je geen verdere informatie kunnen verstrekken over deze producten. Voor al jouw vragen over deze producten kan je terecht op 
www.vivay.be of bel naar 02/664.70.60.
Bedankt voor jouw begrip.

Feminaverzekering

Ontvang een vast bedrag om voor jezelf te zorgen en om jezelf wat rustmomenten te gunnen als je vecht tegen borstkanker of kanker aan een vrouwelijk geslachtsorgaan.

Ziekteverzekering (tak 2) van AG Insurance

Kindzorgverzekering

Ontvang voor een beperkte periode een maandelijks vast bedrag als steun om voor je kind te zorgen als het niet naar school of de kinderopvang kan.

Verzekering van het type diverse geldelijke verliezen (tak 16) van AG Insurance.

Maandbudgetverzekering

Ontvang voor een beperkte periode een maandelijks vast bedrag als steun voor je vaste kosten bij onvrijwillige werkloosheid, volledige invaliditeit of overlijden.

Verzekering van het type diverse geldelijke verliezen (tak 16) van AG Insurance

Huurverzekering

Ontvang voor een beperkte periode een maandelijks vast bedrag als steun voor je huur bij onvrijwillige werkloosheid, volledige invaliditeit of overlijden.

Verzekering van het type diverse geldelijke verliezen (tak 16) van AG Insurance

Studiekostenverzekering

Als je zou overlijden, ontvangt je kind voor een beperkte periode een maandelijks vast bedrag, zodat het zijn hogere studies kan voortzetten.

Individuele levensverzekering (tak 21) van AG Insurance

Info en nuttige linken

Verzekeraar : VIVAY is een commercieel merk van AG Insurance  nv, E. Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel - RPR Brussel - TVA BE 0404.494.849 – www.aginsurance.be – Tel. +32(0)2 664 81 11 
Belgische verzekeringsonderneming toegelaten onder code 0079, onder toezicht van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, B-1000 Brussel. 

bpost bank, naamloze vennootschap, waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te Markiesstraat 1 bus 2, 1000 Brussel, RPR Brussel , BTW BE 0456.038.471, ingeschreven als verzekeringstussenpersoon in het FSMA-register onder nr. 016290A, treedt voor de verzekeringen behorend tot het commercieel merk VIVAY van AG Insurance op als klantenaanbrenger via haar website. 
In die hoedanigheid kan bpost bank u enkel algemene informatie over deze verzekeringen verstrekken. De onderschrijving verloopt rechtstreeks met AG Insurance. 

({{notCtrl.model.notifications.length}}):


Uw projecten beginnen hier

Contact

Hebt u een vraag? Raadpleeg de meest gestelde vragen of stel ons uw vraag.

Suggesties

Bij bpost bank doen we elke dag ons best om u producten en diensten aan te bieden die bij u passen. Heeft u een suggestie? Aarzel niet: zo helpt u ons om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren.

Klachten

Hebt u een klacht?


Andere manieren om contact met ons op te nemen

Onze financiële experten nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden. 

Telefonisch

Bel 02/278.50.32 

Met uw financieel expert