Beleg al vanaf 20€ per maand
Beginnen met beleggen
Ik wil beginnen met beleggen om mijn spaargeld te activeren en de inflatie te composeren.

Ik wil stap voor stap worden begeleid.
Beleggen voor een specifiek doel
Ik wil met een welbepaald doel beleggen: mijn pensioen of de toekomst van mijn kinderen voorbereiden, een regelmatig inkomen krijgen...

Ik wil de specifieke oplossing ontdekken.
Onze beleggingsproducten
Ik wil een overzicht krijgen van de verschillende beleggingsproducten die bpost bank aanbiedt.

Ik wil duidelijk worden geïnformeerd.
Nu is het moment om voorzichtig te beleggen!
De langetermijnrente is sterk gestegen op de financiële markten. Het is nu mogelijk van deze stijging te profiteren om je geld te laten aangroeien én tegelijk je kapitaal te beschermen. Een echte kans voor wie voorzichtig wil beleggen. Praat erover met een van onze experts en ontdek waarom het slim is om nu te beleggen.
Beleg eenvoudig en op je eigen tempo, vanaf 20€ per maand.
Je zet elke maand geld opzij maar je vindt dat je spaargeld niet genoeg opbrengt? Dan is Ritmo Invest, ons maandelijks beleggingsplan, misschien iets voor jou. Je belegt automatisch een vast maandelijks bedrag in een fonds naar keuze. Zo geniet je van een potentieel hoger rendement door een paar risico's te nemen.
Bij bpost bank hebben we een eenvoudige en transparente beleggingsaanpak.
Geen sprake van om je met onbegrijpelijke producten te overstelpen. We staan erop je een beperkt gamma van producten voor te stellen dat je begrijpt.

Wij adviseren je bij de keuze van een belegging! Of je nu pas begint of voor een specifiek doel wilt beleggen, onze experts nemen de tijd om je te ontvangen, je persoonlijke situatie te bekijken en het product te vinden dat het best bij je past. Helder en eenvoudig.
Bij bpost bank weten we dat iedereen rijk is.
Rijkdom beperkt zich niet tot de stand van je bankrekening, de grootte van je huis of van het aantal spullen dat je bezit.
Echte rijkdom, dat zijn ervaringen en herinneringen, de waarden die je deelt met anderen. Je bent dus op andere manieren rijk.
Wij willen je graag helpen genieten van wat écht telt, daarom staan onze financieel experten voor je klaar met diensten voor elke stap in het leven.