Jouw woning in een nieuw jasje?
De renovatielening is er voor jou*!
Je kiest het bedrag en de duur
Je betaalt af zonder verrassingen
Je betaalt geen dossier- of beheerskosten
Je hoeft geen zichtrekening te openen bij ons
Let op, geld lenen kost ook geld.

* Kredietvorm: lening op afbetaling. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door bpost bank, kredietgever, en van de ondertekening van uw kredietcontract. Om renovatiekosten te financieren ter waarde van 7600€ bedraagt het jaarlijks kostenpercentage (JKP) 2,99% op 01/07/2017 (vaste jaarlijkse debetrente: 2,99% ). 48 maanden x 168,05€ = 8066,40€.

Vraag je lening aan
Of je jouw lening nu per telefoon aanvraagt of in een kantoor, je krijgt heel snel de nodige informatie over jouw lening en je rentevoet op maat. 
In een postkantoor
Je kan contact opnemen met onze kredietexperten om hem of haar jouw project uit de doeken te doen en om er samen over te spreken. Het is heel eenvoudig: je vult het formulier in door op de knop "Maak jouw afspraak" te drukken. Wij bellen je dan terug voor het vastleggen van een afspraak in een kantoor naar keuze.
Telefonisch
Bel naar 02/278.50.39, van maandag tot vrijdag van 9u tot 12u30 en 13u30 tot 18u. En zelfs op zaterdag van 9u tot 13u.
Noteer dat de persoonsgegevens die u via het telefonisch gesprek zal meedelen, zullen verwerkt worden door bpost bank, NV, Markiesstraat 1 bus 2 te 1000 Brussel, met het oog op de analyse van uw kredietaanvraag waarbij gebruik wordt gemaakt van een geautomatiseerd beslissingsproces. In dit proces wordt rekening gehouden met uw solvabiliteit en terugbetalingscapaciteit. In deze contekst kunnen uw gegevens eveneens overgemaakt worden aan Atradius ICP zodat deze kan bepalen of de Bank kan genieten van een kredietverzekering en, zo ja, om deze verzekering te kunnen beheren. Zowel bpost bank als Atradius ICP kunnen de Centrale voor de Kredieten aan Particulieren raadplegen. Klik hier voor meer informatie over de verwerking en de beveiliging van uw persoonsgegevens alsook over uw rechten en hun uitvoeringsmodaliteiten. 
Jouw renovatielening in alle vrijheid.

Wil je je appartement herinrichten of je woning opfrissen? Nieuwe verf, parket in plaats van tapijt, nieuwe kamer op zolder, schuifraam en houten terras. 

bpost bank helpt je met de financiering.

Met een aantrekkelijke rentevoet, zodat je je spaargeld opzij kunt houden voor onverwachte situaties.

Let op: een online consumentenkrediet kan je bij bpost bank niet kiezen voor een schuldsaldoverzekering. 

Je kiest het bedrag en de duur
De lening kan 5.001 € tot 50.000 € bedragen en is af te betalen gedurende 24 tot 120 maanden. Je kiest zelf wat het best bij je past.
Je betaalt af zonder verrassingen.
Je rentevoet en maandelijks bedrag liggen vast. Je weet dus precies hoeveel je zal afbetalen.  
Je betaalt geen dossier- of beheerskosten
bpost bank zorgt voor de administratie. Je ontsnapt ook aan de registratiekosten, want voor deze lening heb je geen hypotheek en dus geen notaris nodig. 
Je hoeft geen zichtrekening te openen bij ons
En je bent ook niet verplicht een ander bankproduct te nemen bij bpost bank, om te genieten van een voordelige rentevoet.
De andere leningen
Een nieuwe boiler, isolatie of dubbele beglazing nodig?
Onze energielening springt in de bres.
Verhuizen of eigenaar worden?
Onze hypothecaire lening staat je bij.
Een grasmachine, een feest, meubels of studies financieren?
Onze persoonlijke lening draagt haar steentje bij.