Gratis online seminarie
Beleggen vandaag: tussen angsten en opportuniteiten

Over Covid is het laatste woord nog niet gezegd. En de oorlog in Oekraïne blijft maar duren, wat leidt tot een explosie van de prijzen voor gas, elektriciteit, stookolie en benzine. Het zijn woelige tijden, die beleggers meer dan ooit zorgen baren.

Wat is het effect van deze gebeurtenissen op de rentevoeten, de beurs en de vastgoedmarkt? Wat zijn de vooruitzichten voor de komende maanden? En hoe beleg je in deze context op een verantwoorde manier?

Heel wat legitieme vragen, die we beantwoorden tijdens ons volgende online seminarie 'Beleggen vandaag: tussen angsten en opportuniteiten' op donderdag 10 november om 20u. Pascal Paepen zal het hebben over beleggen in deze onzekere tijden.

Donderdag 10/11/2022
20u00

Over de spreker

Onze gastvrouw, Virginie Claes, speekt met professor Pascal Paepen over beleggen in de huidige economische context. Tijdens de sessie krijg je de mogelijkhied om vragen te stellen.

Professor Pascal Paepen is docent "Bank & Beurs" aan de KU Leuven Campus Brussel, lector aan de Thomas More Hogeschool en docent aan het HIK volwassenenonderwijs.


Daarnaast presenteerde hij jarenlang een dagelijks financieel-economisch praatje op Radio1 en schrijft hij economische artikels voor verschillende kranten zoals De Tijd en Het Belang van Limburg. 

Schrijf je in voor onze gratis webinar
Heb je ook vragen over hoe je vandaag verstandig belegt? Schrijf je dan in op de 100% gratis seminarie aangeboden door bpost bank, en luister naar de tips van een onafhankelijke econoom. 
100% gratis zonder verplichting

Klant of geen klant bij bpost bank? Iedereen is welkom om de onze 100% gratis webinar live te volgen.

Is je interesse gewekt na de webinar? Dan kan je zonder enige verplichting een afspraak maken met een van onze experten om jouw persoonlike situatie van nabij te bekijken.


Ontvang een fles bubbels
Tijdens deze avond krijg je niet alleen professioneel advies. Als je van de gelegenheid profiteert om een afspraak te maken met een van onze experts, krijg je een fles schuimwijn van het bekende huis Bernard Massart. Een heerlijke manier om je potentiële toekomstige beleggingsopbrengsten te vieren.
Schrijf je nu in
Schijf je via onderstaande link in. Je ontvangt een email met een link naar de live webinar.
* Wanneer u op deze knop klikt, wordt u doorgestuurd naar een volledig beveiligd extern platform met de volgende URL: https://channel.royalcast.com/landingpage/bpostbank/20221110_1/.
Deze website is het officiële instrument dat bpost bank gebruikt om u de beste online seminarie-ervaring te bieden. Deze site maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie over de soorten cookies die worden gebruikt, klik hier.


Verwerking van de persoonsgegevens

Tijdens uw registratie worden uw persoonsgegevens verzameld door bpost bank NV, Markiesstraat 1 bus 2, 1000 Brussel, die verantwoordelijk is voor de verwerking ervan.

Het doel van de verwerking van uw persoonsgegevens is om u in staat te stellen deel te nemen aan een commerciële informatieactie georganiseerd door bpost bank NV over haar producten of diensten.

Tijdens uw registratie wordt u 2 maal toestemming gevraagd: tijdens de pre-registratie en tijdens de registratie voor deelname.