Gratis online Seminarie
2023, een meevaller voor de belegger?

28/03/2023 - 20u00
Voor het eerst in lange tijd zijn de rentevoeten aanzienlijk gestegen. Is dit een blijvende trend? Of zullen ze terugkeren - na deze korte maar intense opleving - naar de lage niveaus die we de afgelopen jaren hebben gezien?

Na het kopje onder in 2022, hebben de aandelen zich goed hersteld de laatste maanden. Een smeulend vuurtje of het begin van een nieuw stijgende markt?

Om het antwoord op deze vragen te kennen en te weten hoe je in deze context best belegt, nodigt bpost bank je uit om deel te nemen aan haar gratis online seminarie.

Ik schrijf me in voor het online seminarie over beleggen op dinsdag 28 maart 2023 – 20u00  


De avond wordt gepresenteerd door Virginie Claes en Pascal Paepen, die zal uitleggen hoe je best de huidige trends kan interpreteren om er voordeel als belegger uit te halen.

Over Pascal Paepen
Professor Pascal Paepen is docent " Bank & Beurs " aan de KU Leuven Campus Brussel, lector aan de Thomas More Hogeschool en docent aan het HIK volwassenenonderwijs.
Daarnaast presenteerde hij jarenlang een dagelijks financieel-economisch praatje op Radio1 en schrijft hij economische artikels voor verschillende kranten zoals De Tijd en Het Belang van Limburg.

100% gratis, zonder verplichting

Klant of geen klant bij bpost bank? Iedereen is welkom om ons 100% gratis online seminarie live te volgen.

Is je interesse gewekt na het seminarie? Dan kan je zonder enige verplichting een afspraak maken met een van onze experten om jouw persoonlike situatie van nabij te bekijken.

Schrijf je nu in 

Schijf je via onderstaande link in. Je ontvangt een email met een link naar het live online seminarie.
* Wanneer u op deze knop klikt, wordt u doorgestuurd naar een volledig beveiligd extern platform met de volgende URL:
https://channel.royalcast.com/landingpage/bpostbank/20230328_1/
Deze website is het officiële instrument dat bpost bank gebruikt om u de beste online seminarie-ervaring te bieden. Deze site maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie over de soorten cookies die worden gebruikt, klik hier.


Verwerking van de persoonsgegevens

Tijdens uw registratie worden uw persoonsgegevens verzameld door bpost bank NV, Markiesstraat 1 bus 2, 1000 Brussel, die verantwoordelijk is voor de verwerking ervan.
Het doel van de verwerking van uw persoonsgegevens is om u in staat te stellen deel te nemen aan een commerciële informatieactie georganiseerd door bpost bank NV over haar producten of diensten.
Tijdens uw registratie wordt u 2 maal toestemming gevraagd: tijdens de pre-registratie en tijdens de registratie voor deelname.