Payconiq by Bancontact
Je betaalt of ontvangt geld van een vriend/vriendin
Je betaalt gemakkelijk online
Contactloos betalen 
Je downloadt de app gratis
Onmiddellijk betalen met je smartphone 
Het leven is er veel eenvoudiger op geworden! Het volstaat de Payconiq by Bancontact app te downloaden op je smartphone om mobiel te kunnen betalen. Betaalt een vriend/vriendin op restaurant voor iedereen? Je kunt hem/haar ter plekke onmiddellijk terugbetalen! Wil je online een aankoop doen en beschik je niet over een kaartlezer? Je betaalt met je smartphone of zelfs vanop een ander toestel door de QR-code in te scannen. Eenvoudig, veilig en 24u/24, 7d/7 toegankelijk.

Je betaalt of ontvangt geld van een vriend/vriendin
Je hebt geen cash geld meer nodig.
Je betaalt gemakkelijk online
Met je eigen smartphone of zelfs vanop een ander toestel.
Contactloos betalen
Je betaalt contactloos in één beweging door je smartphone vlakbij de betaalterminal te houden (enkel met Android toestel mogelijk). Of je scant een QR-code die op de betaalterminal verschijnt of aan de kassa hangt.
Je downloadt de app gratis
Vanaf nu met meerdere kaarten. ​Je gaat naar het buitenland? Je kunt ook gebruik maken van de Payconiq by Bancontact app buiten Belgïe. Download en installeer de Payconiq by Bancontact app wel vóór je vertrek. 

De Payconiq by Bancontact-app bovenhalen!

De Payconiq by Bancontact app biedt steeds meer mogelijkheden. Zo kun je er voortaan mee betalen door simpelweg je smartphone vlakbij de betaalterminal te houden. En betalen met de app, dat kan je op steeds meer manieren en plekken…


Ik koop steeds de gezamenlijke cadeautjes. Mijn vrienden betalen me nu onmiddellijk hun bijdrage terug dankzij de Payconiq by Bancontact app
Lola koos voor bpost bank

Payconiq by Bancontact app in detail
  • Gratis een betaling uitvoeren
  • Geld ontvangen van een andere gebruiker
  • Snelle en beveiligde betalingen
  • Duidelijk zichtbaar op je zichtrekening
  • Gratis download van de app

Voor bedragen tot € 250.

- naar een particulier

- online

- met je smartphone: open de app en geef je pincode in

- met een ander toestel: open de app, scan de QR-code en geef je pincode in 

Met de Payconiq by Bancontact-app gaat betalen vanzelf. Bij welke bank je ook bent. Je kunt tot €500 per dag ontvangen. Zo hou je meer tijd over om te genieten met je vrienden.

Je kunt makkelijk betalen in de winkel, in een webshop of gewoon met je smartphone. Een betaling met de app is niet alleen makkelijk en snel, maar ook veilig.

24u/24 en 7d/7

Download gratis de app:

in de Google Play store (Android) of in de App Store (iOS).

Je gaat naar het buitenland? Je kunt ook gebruik maken van de Payconiq by Bancontact app buiten Belgïe. Download en installeer de Payconiq by Bancontact app wel vóór je vertrek.