Verzekeren 
Spaarverzekeringen met een gegarandeerd rendement 
Wij bieden je drie beleggingsverzekeringen van Tak 21 aan die een optimale kapitaalbescherming en een gewaarborgd minimumrendement bieden.
Levensverzekering
Tak 23 levensverzekering gekoppeld aan een gemengd fonds dat verschillende activaklassen combineert (aandelen, obligaties, enz.), beheerd via een multimanagementstrategie die bestaat uit het combineren van de specifieke deskundigheid van beheerders.
Je naasten beschermen
Ongeval, invaliditeit, overlijden,... je er een keer over nadenkt, bespaar je je naasten vaak een hoop zorgen.

Waarom een verzekering kiezen bij bpost bank?
Professionals staan je bij
Je profiteert van gedegen advies van experten met expertise in zowel bank- als verzekeringsproducten. Je kunt op ons vertrouwen.
Producten die echt bij je passen
Iedereen heeft behoefte aan producten die bij hem/haar passen. Daarom geven wij advies op maat.
Advies aangepast aan jouw nooden
Alvorens het over verzekeringen te hebben, zal de adviseur het met je hebben over je huidige situatie. Ben je vrijgezel of heb je een gezin? Je noden zijn niet dezelfde als die van jouw buur. Onze antwoorden ook niet. 
Duidelijke en transparente informatie
Verzekeringsjargon is vaak even ingewikkeld als bancair jargon. Gelukkig willen wij klaarheid scheppen en de informatie toegankelijk maken. Woorden mogen geen kwaal worden! 

Spaarverzekeringen met een gegarandeerd rendement
Je wil dat je geld veilig is en toch iets opbrengt? Wees gerust, je bent niet de enige met dit dilemma. bpost bank is constant op zoek naar veilige oplossingen. We stellen je graag 3 producten voor die een optimale kapitaalbescherming en een gewaarborgd minimumrendement bieden.
Levensverzekering : en als we de beurs binnen jouw bereik brengen?
Met een tak 23-beleggingsverzekering (gekoppeld aan een beleggingsfonds) ontwikkeld door AG Insurance, kunt u een potentieel hoger rendement verwachten. Maar dit betekent noodzakelijkerwijs dat risico's moeten worden aanvaard. Het rendement is niet gegarandeerd en er bestaat een risico dat de belegger het netto geïnvesteerde kapitaal niet terugkrijgt.
Mijn noden
De verzekeringen bij bpost bank kunnen heel wat aspecten dekken. Hieronder vind je een aantal praktische links naar andere vormen van bescherming bij bpost bank.
Mijn pensioen

Om je te helpen je levensstandaard te behouden voor je toekomstig pensioen

en nu te genieten van een belastingvermindering ter waarde van 30% van elk gestort bedrag.

Een huis kopen
bpost bank biedt duidelijke oplossingen voor hypothecaire leningen zelfs ter waarde van 100% van het goed.  
Het onverwachte beheren
Alles wat je nodig hebt of wat je plezier doet, kan gefinancierd worden: familie-evenement, medische of juridische kosten, computerapparatuur, huishoudtoestellen...Met een aantrekkelijk tarief en zonder dat je aan je spaargeld moet komen. Dat blijft dus beschikbaar voor onvoorziene gebeurtenissen.